arkdaşlar ctj znes oyunun şifrelirini ve incelemesini veriyorum belki işine yarayan arkdaşlar olur
bilindiği gibi ilk maçta real japon 7 ile karşılaşıyoruz real japon 7 ile 3 farklı kadroyola üçkere karşılaşıyoruz bu maçı kazandıkdan önümüze bir menü çıkmakta burada dda 3 farklı takımı yöneticez ben önce shigo şeçtim burada kime karşı oynadığımızı unnuttum ama takımınız inter ve kalecinizde gino hernandez bu maçı kazandıkdan sonra bir alt seçeneği geliyoruz burada sao paulo takımındasınız ve rakibiniz carlos santana nın takmı yani flamengo bu maçıda kazandıkdan sonra son karşılaşmamızı yapıyoruz burada japon takmısınız ve ilk rakibiniz ismini bilediğim bir ülke kolay bir maç hiç zorlanacağınızı sanmıyorum ikinci rakibimiz iste tayland daha sonra çok zorlu bir takım var yıldız karması resmen kalede hernandez defansda tayland oyuncuları ve almanyanın yıldız oyuncuları ve carlos var evet bu takımda baya zolanacaksınız bu maçtan sonra sanırsam hollanda ile yapıyoruz final maçını evet bu takımda baya bir şaşırdım çünkü bu maçtan sonra oyunun bittiğini gördüm malesef .....
evet bunlarda maçlardan sonraki şifreler
rj7 maçndan sonraki şifre
GALK ALKA
menüdeki ilk maçı kazandıkdan sonra gelen şifre[inter-Juventus]
EIEK ALJB
menüdeki ikinci maçı kazandıkdan sonra gelen şifre [s.p -flemengo]
AIBK DLFC
buda dünya karmasına karşı oynadımız maç japonya ile
AJHL DLBC
bu şifrede final maçının şifresi (japonya-Hollanda) hangi takım olduğunu çıkartamadım bilen arkdaşım varsa yazsın lütfen
ALAL DLIC