sega oyunu gerçekten harika bir ct oyunudur öyküye göre gitmiştidir herşeyi ile tam ct oyunudur gens emulatörü ile çaılışır allstar bölümü malesef yoktur ama iki kişilik oynayabiliyorsunuz orada bütün takımlar var tabiki hepsi oyunu bitirice geliyor oyunun kötü bir yanı ise ara ya koydukları gereksiz maçlardır o maçlar yerine milli takım yapılsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum çok uzun bir ct oyunu değildir hatta çok kıssadır genellikle herekes bundan şikayet eder animasyonlar, hikaye ilerleyişi, insanı sıkmaması yönlerinden oldukça iyi bir oyun.Oyunu oynarken insan çizgi filmle paralel gittiğini anlıyor tabiki çizgi filmi izlediyseniz.Bu da size büyük mutluluk veriyor özelliklede bana ilk oyuu oynadığımda nasıl bir muttluluk yaşadığımı kelimelerle ifade edemem Kullanışlılık çok iyi
özel şut olduğunu belirtmek için kırmızı gözüküyor Paslar diğer oyunlara göre daha rahat kapılabiliyor bu bazen lehinize bazen alehinize olabiliyor ama güzel bir durum bunun yanı sıra özel şutlar çok iyi tasarlanmış.
ve oyunu oynarken hep nankatsuda oynamıyoruz bazen yeni oyuncularımız oluyor başka takımlarıda kullanıyoruz bunun gibi birçok şey bu oyunu bize altarnatif sunuyor
tamamiyle kendi yorumum gözlemlerim sonucu orataya çıkan fikrimi paylaştım umarım güzel bir inceleme olmuştur
allt bölüm kaiserdan alıntıdır ona teşşekürler
Oynanabilirlik:%90
Aksiyon:%100
Hikaye:%100
Grafik:%80
Ses:%90
Genel:%92